Çift Açılır Tente Nasıl Üretilir?

Çift Açılır Tente Nasıl Üretilir?

Çift Açılır Tente üretimi, öncelikle seçilen kumaş ile başlar. Alana uygun bir kumaş seçilmesi ve boyutlandırma yapılması önemlidir.



Çift Açılır Tente üretimi öncesinde, kullanılacak olan alana bakılır. Bu alanda ne gibi ihtiyaçlar var, korunmak istediğiniz güneş – yağmur, ne kadarlık bir alanda koruma sağlanabilir gibi detaylar incelenerek ona göre çözüm sağlanması önemlidir. Üretim aşamasında en iyi şekilde hareket ederek tentenin kusursuz yapımı sağlanmalıdır.


Çift Açılır Tente Üretimi

Tentenin üretimi için yapılacak olan seçilecek kumaşın belirlenmesidir. Kumaş kalınlığı önemlidir. Tentede kullanılacak olan kumaş türü, rengi ve kalınlığına bakılarak en doğru şekilde tentenin belirlenmesi sağlanır. Çift açılır tente üretimi direkt olarak sizin için uygun olan malzemelerin belirlenmesinden sonra, üretim aşamasının en iyi şekilde tamamlanması ile sonlanacaktır.

·         Ölçülerin alınması

·         Tente özelliklerinin belirlenmesi

·         Motorlu tente ya da sabit tente

·         Tentenin yapılması

·         Tentenin montajı

Gibi verilen aşamaların tamamlanması ile direkt olarak üretim tamamlanmış olur.

Çift Açılır Tente Kumandalı

Açma kapama işleminin son derece hızlı ve kolay olmasını sağlamak açısından, kumandalı tentelerin üretimi söz konusu olacaktır. Bunun için öncesinde bilgi vermeniz yeterlidir. Direkt olarak tente kullanımının, Beşiktaşçift açılır tente olarak yapılmasını talep edebilirsiniz. En hızlı şekilde üretimin gerçekleşmesi, en işlevsel şekilde yapımın tamamlanmasından sonra konforlu şekilde kullanılması mümkün olacaktır. Seçim sizin.  

Email Adresimiz

[email protected]

Whatsapp Hattı

5446103415

Bizi Arayın

0 544 610 34 15

İstanbul Branda