Beşiktaş Yarasa Tente

Beşiktaş Yarasa Tente

Son zamanlarda çok fazla yaygınlaşan tente firmaları arasında yarasa tente firmamız en kaliteli hizmetleri en güvenli şekilde ayağınıza kadar getirmektedir.

Yarasa tente firması olarak çok uzun yıllar alanında yapmış olduğu başarılı işler ve kaliteli hizmetler ile firmamız en fazla talep gören firma olmaktadır. İşinde uzman olan profesyonel ekibimiz en son sistem teknolojik ekipmanlar ve yüksek kalite malzemeler ile en kaliteli tente hizmetlerini en kısa sürede vermektedir. İhtiyacınız olan tente hizmetleri için firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.




Güvenilir Yarasa Tente İşlemleri


Genel olarak benzersiz görünümü ve çok daha gösterişli olmasından dolayı pek çok alanda yarasa tente çeşitleri tercih edilmektedir. Yarasa kanatlarına benzeyen tasarımda olan ürün açık alanların her türlü olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi ve korunması adına çok önemli bir yere sahip olmaktadır. Pek çok farklı renk ve desenlerde modelleri bulunan bu tente hizmetleri için firmamızdan yardım alabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz alan ölçülerini alarak çok daha kısa sürede büyük bir titizlikle kurulumlarını yapmaktadır.


Yarasa Tente Fiyatları

Her geçen gün kaliteli hizmetleri ve güvenirliliği ile en fazla talep gören firmamız 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz müşteri hizmetleri vermektedir. Yarasa tente fiyatları firmamızda çok daha uygun olmakta ve her türlü alanlara kurulum yapılmaktadır. Firmamızda fiyatlar ürün modellerine, alan ölçülerine ya da özelliklerine göre daha farklı olmaktadır. 




Beşiktaş Yarasa Tente Bilgileri

Telefon 0 (212) 507 69 49
GSM 0 (532) 420 34 15
Mail [email protected]
Çalışma Saatleri 08:00 - 19:00
Adres Hacı Kadın mahallesi Hacı Kadın Caddesi No:26, Fatih/İstanbul

Email Adresimiz

[email protected]

Whatsapp Hattı

5446103415

Bizi Arayın

0 544 610 34 15

İstanbul Branda