Çift Açılır Tente Nedir?

Çift Açılır Tente Nedir?

Çift açılır tente, kollu sistemi olan, sıklıkla meydan ve mekanlarda görülen tentedir. Çift yönde açılımı vardır.

Çift Açılır Tente, çift açılma özelliği ile geniş olan alanlarda gölgelendirme işlemini üstlenir. İsteğe bağlı olarak çift açılma işleminin motor entegre sistemi ile olması da söz konusudur. Alanın genişliğinin çok çok olması durumunda, daha kaliteli bir kullanım için otomatik sistemin devreye sokulması mümkün olabilir. Aynı anda açılması, istediğiniz an kapanması, biri açıkken diğerinin kapanması gibi pek çok seçenek ile üretilir.

Çift Açılır Tente Özelliği

Yapısal olarak bakıldığında, çift taraflı açılması dışında da özellikleri mevcuttur. Ürün direkt olarak alüminyumdan yapılır. Paslanmaz bağlantı elemanlarının kullanılması ile uzun ömürlü olması hedeflenir. Çiftaçılır tente özelliği arasında, açılıp kapanma seçeneklerinin dışında direkt olarak tentenin kullanım alanının avantajı da yer alır. Bu bağlamda direkt olarak paslanma riskinin minimuma düşmesi de sağlanmış olur. Aynı zamanda ihtiyaca göre sensör eklenmesi de söz konusu olacaktır. Her hava koşuluna göre uygun ayarlanması söz konusudur.

Çift Açılır Tente Fiyatları

Çift açılır tenteler için fiyat değişir. Genel olarak tenteler arasında en kaliteli olandır. Fiyat da buna rağmen uygundur. Fiyat performans ürünü olarak tercih etmeniz halinde, son derece avantajlı bir şekilde kullanma imkanı bulursunuz. Beşiktaş çift açılır tente sayesinde, güvenle tente kullanımı mümkün olacaktır.

Email Adresimiz

[email protected]

Whatsapp Hattı

5446103415

Bizi Arayın

0 544 610 34 15

İstanbul Branda